Maailman arvokkain pelipaita

Urheilu Mehiläisen lokakuun lopulla järjestämän Asiantuntijakongressin yksi keskeisistä teemoista on urheilijan terveys ja hyvinvointi paraurheilun näkökulmasta. Tapahtuman myötä 112-vuotias Mehiläinen lahjoittaa 1000 euroa Paralympiarahastoon, ja kannustaa esimerkillään myös Mehiläisen asiakkaat ja tapahtumaan osallistuvat tekemään samoin.

Urheilu Mehiläisen 28.–29.10.2022 järjestämässä asiantuntijakongressissa alppihiihtäjä ja paralympiavoittaja Santeri Kiiveri sekä maailman nopein ratakelaaja, viisinkertainen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähti osallistuvat keskusteluun urheilijan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Heidän kanssaan tapahtumassa keskustelevat Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen sekä liikuntalääketieteen erikoislääkäri, Suomen Olympiakomitean ja huippu-urheilun instituutti KIHU:n Maarit Valtonen.

Mehiläinen-konserni on yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. Paralympiarahaston lahjoituksella Mehiläinen tukee vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden urheilua sekä yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistämistä. Mehiläisen esimerkkiä tuesta paraurheilulle voivat osoittaa yritysten lisäksi myös yksityishenkilöiden ja yhteisöt.

– Haluamme olla mukana edistämässä yhdenvertaista liikuntakulttuuria. On tärkeää, että terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät monipuolisesti eri urheilijoiden kanssa lajien erityispiirteet ja kunkin urheilijan yksilölliset tarpeet huomioiden, kertoo kehityspäällikkö Marika Mildh Urheilu Mehiläisestä.

Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia harrastamiseen ja tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen. Lahjoituksia voi tehdä kuka tahansa kätevästi tällä sivustolla.

Tee lahjoitus Paralympiarahastoon

Lue lisää Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressista ja ilmoittaudu mukaan

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 112-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Lisätietoja: www.mehilainen.fi

Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, johon kohdistetut lahjoitukset kartuttavat rahaston pääomaa. Tavoitteena on jakaa vuosittain kasvavaa tukea suomalaiselle paraurheilulle sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden liikunnan harrastamisen edistämiseen. Sinäkin voit osoittaa tukesi lahjoittamalla osoitteessa: www.paralympiarahasto.fi

Lue lisää:

Finnfoam tekee lahjoituksen Paralympiarahastoon ja haastaa kaikki rakennusalan yritykset mukaan

Paralympiarahaston kautta paraurheilua tukee lahjoituksellaan nyt myös Ullmax

Diili-ohjelman ”historian vaikeimmasta tehtävästä” merkittävä tuki toimintarajoitteisten lasten liikuttamiseen

JYSKin tyynykampanja kannustaa taas kultaunelmiin

Paralympiarahaston uusin lahjoittaja on Neste Oyj