Maailman arvokkain pelipaita

Ekologiseen rakentamiseen keskittynyt suomalaisyritys Finnfoam tukee vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden liikuntaa ja urheilua omalla lahjoituksellaan, ja haluaa haastaa esimerkillään kaikki rakennusalan yritykset tekemään samoin.

Viime vuonna avautuneen Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia harrastamiseen ja myös tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen.

Niin yritykset kuin yksityishenkilötkin voivat tehdä rahastoon lahjoituksia kätevästi Paralympiarahasto.fi -sivuston kautta.

Finnfoam on lähes 40-vuotisen historiansa aikana kasvanut yhdeksi johtavaksi muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista. Yritys nähdään muun muassa FinnBuild-messuilla 4.–6.10. Helsingin Messukeskuksessa.

Suomalaisyritys haluaa kantaa kortensa kekoon myös yhdenvertaisen liikuntakulttuurin puolesta, ja oli mukana jo Paralympiarahaston ensimmäisten lahjoittajien joukossa. Tänä vuonna Finnfoam haastaa myös muut rakennusalan yritykset mukaan tekemällään 500 euron lahjoituksella.

– Innovatiiviset keksintömme ovat johtaneet useisiin patentteihin ja menestyviksi tuotteiksi. Haluamme olla Suomessa vahvasti mukana rakentamassa parempaa rakentamista ja parempaa kansanterveyttä, ja haastamme myös kaikki muut rakennusalan toimijat mukaan, Finnfoamin toimitusjohtaja Teppo Nieminen tiivistää.

Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, jossa rahastoon kohdistetut lahjoitukset kartuttavat pääomaa. Tavoitteena on jakaa lahjoituksista ja Paralympiarahaston tuotoista vuosittain kasvavaa tukea suomalaiselle paraurheilulle sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden liikunnan harrastamisen edistämiseen.

Lahjoituksen rahastoon voi tehdä täällä.

Lue lisää:

Paralympiarahaston kautta paraurheilua tukee lahjoituksellaan nyt myös Ullmax

Diili-ohjelman ”historian vaikeimmasta tehtävästä” merkittävä tuki toimintarajoitteisten lasten liikuttamiseen

JYSKin tyynykampanja kannustaa taas kultaunelmiin

Paralympiarahaston uusin lahjoittaja on Neste Oyj