Maailman arvokkain pelipaita

Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani JYSKin järjestämässä kampanjassa jokaisesta 4.–17.4.2022 myydystä GOLD-tyynystä JYSK lahjoittaa 1 euron suomalaisten paraurheilijoiden valmistautumiseen kohti tulevia kisoja.

Tanskalainen sisustusketju JYSK on jakanut vuosittain perinteiset JYSK-stipendit Nuorten paralympiaryhmän urheilijoille ja toteuttanut lukuisia myyntikampanjoita, joiden tuotto on kohdistettu paraurheilulle.

– Paraurheilijoiden tahto on suuri inspiraatio meille kaikille, ja JYSK on ylpeä yhteistyöstä Paralympiakomitean kanssa. Tämän kampanjan myötä JYSK haluaa auttaa suomalaisia paraurheilijoita saavuttamaan parhaansa tulevissa kisoissa, JYSK Suomen markkinointipäällikkö Riikka Nuutinmäki kommentoi.

Vuosittaiset tyynykampanjat ovat Paralympiakomitean ja JYSKin perinne, joka vie yhteistyötä samalla konkreettisesti kaikkiin JYSK-myymälöihin ympäri Suomen. Yritys palkitsee kampanjassa parhaiten suoriutuneen liikkeen perinteisessä JYSK Awardsissa, joka palkittiin myös vuoden 2021 työelämän yhteisöllisyystekona. Viime vuonna palkitun gaalan #JYSKtekeehyvää-palkinto meni Kemiin.

– Tyyny on valikoitunut kampanjatuotteeksi, koska haluamme yhdessä muistuttaa, että hyvä uni on välttämätöntä kultaunelmille, Paralympiakomitean Timo Mäkynen taustoittaa.

JYSK on ollut Paralympiakomitean yhteistyökumppani vuodesta 2015 asti ja ollut monessa mukana tukemassa paraurheilijoita.

Paralympiakomitean viime syksynä avaaman Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen. JYSK teki rahastoon ensimmäisen merkittävän lahjoituksen heti sen avauduttua elokuussa. Tuolloin JYSKin Paralympiarahastoon lahjoittama 20 627 euron summa oli kerätty vuoden 2021 tyynykampanjalla.

Lue lisää:

Paralympiarahastolle ensimmäinen merkittävä lahjoitus

Vuoden 2021 JYSK-stipendit kolmelle nuorelle paraurheilijalle

JYSK Awards -henkilöstögaala valittiin vuoden 2021 työelämän yhteisöllisyysteoksi