Maailman arvokkain pelipaita

Elokuussa 2021 avautuneen Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia harrastamiseen ja tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen.

Paraurheilua taloudellisesti tukevien joukkoon liittyy nyt myös merinovillaisia kerrastoja ja toiminnallisia vaatteita valmistava Ullmax, joka lahjoittaa Paralympiarahastoon 3000 euroa.

Ullmaxin visiona on aktiivisen vapaa-ajan mahdollistaminen aivan jokaiselle. Ullmax-tuotteita myydään seurojen, joukkueiden ja treeniryhmien välityksellä sekä oman verkkokaupan kautta.

– Paralympiarahasto on meille luonnollinen kohde, joka jakaa kanssamme yhteiset tavoitteet ja arvot. Olemme erittäin kiitollisia voidessamme tukea heitä työssään, sanoo Ullmaxin toimitusjohtaja Fredrik Johnsson.

Lahjoituksia voi tehdä kuka tahansa kätevästi Paralympiarahasto.fi -sivustolla. Myös yritykset ja yhteisöt voivat seurata esimerkkiä, ja ensimmäisiä yrityslahjoittajia on jo esitelty Lahjoittajat-osiossa.

 

Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, johon kohdistetut lahjoitukset kartuttavat rahaston pääomaa. Tavoitteena on jakaa vuosittain kasvavaa tukea suomalaiselle paraurheilulle sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden liikunnan harrastamisen edistämiseen. Sinäkin voit lahjoittaa täällä.

Ullmax valmistaa merinovillaisia kerrastoja ja toiminnallisia vaatteita kaikille. Ullmaxin konttori sijaitsee Tammisaaressa ja yrityksen visiona on aktiivisen vapaa-ajan mahdollistaminen aivan jokaiselle.

 

Lue lisää:

Diili-ohjelman ”historian vaikeimmasta tehtävästä” merkittävä tuki toimintarajoitteisten lasten liikuttamiseen

JYSKin tyynykampanja kannustaa taas kultaunelmiin

Paralympiarahaston uusin lahjoittaja on Neste Oyj