Maailman arvokkain pelipaita

Suomalainen verkkomaksamisen pioneeri Paytrail tukee vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden liikuntaa ja urheilua sekä yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistämistä lahjoituksella Paralympiarahastoon.

Paralympiakomitean vuonna 2021 perustama Paralympiarahasto on uusi keino kohdistaa tukea paraurheiluun.

Paytrailille lahjoituskohde sopii tavoitteeseen mahdollistaa sujuva verkkomaksaminen ihan kaikille. Suomalaisyritys vastaa Paralympiarahasto.fi-sivuston verkkomaksuliikenteestä, ja tekee nyt myös 1000 euron lahjoituksen rahastoon.

– Meille yhteistyön tärkeimpiä arvoja ovat turvallisuus, luotettavuus ja saavutettavuus. Olemme erittäin iloisia saadessamme tukea tärkeää asiaa konkreettisen tekemisen lisäksi nyt myös lahjoituksella, Paytrailin markkinointijohtaja Suvi Tikkanen tiivistää.

Tarve saavutettaville palveluille koskee suurta käyttäjäjoukkoa. Suomessa on arviolta yli miljoona käyttäjää, joiden saattaa olla vaikeaa käyttää digipalveluita. Syinä voivat olla esimerkiksi näkövamma, luki- ja oppimisvaikeudet tai fyysiset ja motoriset rajoitteet.

– Paytrail on jo apunamme siinä, että lahjoittaminen on sujuvaa ihan kaikille. Olemme erittäin kiitollisia tästä lahjoituksesta, tämä on vastuullinen teko, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen kiittää.

Paralympiarahasto kerää tukea vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden liikunnan ja urheilun sekä yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistämiseen. Lahjoittaminen onnistuu kätevästi eri maksuvaihtoehdoilla.

 

Lahjoittamaan pääset täällä

 

Lue lisää:

Miksi saavutettavuus on tärkeää myös verkkokaupassa?

Etsitkö vastuullisuusohjelmaasi sosiaalisen vastuun tekoja, tai jouluksi aineettomia lahjavaihtoehtoja?