Maailman arvokkain pelipaita

Paralympiarahaston kautta paraurheilua tukee omalla lahjoituksellaan nyt myös ekologiseen rakentamiseen keskittynyt suomalaisyritys Finnfoam.

Elokuussa avautuneen uuden Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia harrastamiseen ja myös tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen. Lahjoituksia voi tehdä kätevästi Paralympiarahasto.fi -sivuston kautta, jossa on viime viikkojen aikana esitelty ensimmäisiä lahjoittajia.

Finnfoam on lähes 40-vuotisen historiansa aikana kasvanut yhdeksi johtavaksi muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista. Suomalaisyritys haluaa olla mukana kantamassa kortensa kekoon myös yhdenvertaisen liikuntakulttuurin puolesta Paralympiarahaston kautta.

– Innovatiiviset keksintömme ovat johtaneet useisiin patentteihin ja menestyviksi tuotteiksi, ja haluamme olla Suomessa vahvasti mukana rakentamassa parempaa rakentamista ja parempaa kansanterveyttä, Finnfoamin toimitusjohtaja Teppo Nieminen tiivistää.

Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, jossa kaikki rahastoon kohdistetut lahjoitukset kartuttavat rahaston pääomaa. Tavoitteena on jakaa Paralympiarahaston tuotoista vuosittain kasvavaa tukea suomalaiselle paraurheilulle sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden liikunnan harrastamisen edistämiseen. Lahjoittaa voi osoitteessa www.paralympiarahasto.fi.