Maailman arvokkain pelipaita

Uuden Paralympiarahaston aloitus on mahdollistunut tärkeiden yhteistyötahojen avustuksella, jotka ovat halunneet kantaa kortensa kekoon tärkeän asian puolesta. Paralympiarahasto.fi toteutuksen takana on tamperelainen Tremedia.

Paralympiarahaston tuotoilla edistetään yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia myös tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen. Lahjoituksia voi antaa kätevästi Paralympiarahasto.fi -sivuston kautta. Sivuston teknisestä toteutuksesta ja ulkoasusta on vastannut tamperelainen Tremedia.

– Me Tremedialla koemme yhdenvertaisen toiminnan tärkeänä, ja olemme halunneet antaa oman osaamisemme Paralympiarahaston käyttöön toimivien verkkosivujen osalta, Tremedian toimitusjohtaja Kai Manninen tiivistää.

Tremedian toteuttamalle nettisivustolle on yhdistetty espoolaisen SecuryCast Oy:n lahjoitussivu, joka mahdollistaa lahjoitusten kohdistamisen sujuvasti suoraan samalta alustalta. Toimiva verkkosivusto on paraurheilulle tärkeä lisäämään potentiaalisia lahjoittajia, ja on sitä kautta tukemassa yhdenvertaisen liikuntakulttuurin toteutumista Suomessa.

– Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia mukana olevia tahoja, ja toivotamme muutkin mukaan tekemään muutosta, Paralympiakomitean markkinointipäällikkö Teemu Lakkasuo iloitsee.

Lukuisten Paralympiarahastoon käytettyjen tuntien lisäksi Tremedia on halunnut tukea paraurheilua ja tehnyt myös oman lahjoituksensa sivustolta löytyvän lahjoitusmahdollisuuden kautta.

– Omalla esimerkillämme haluamme innostaa myös muita mukaan, Manninen kannustaa.

Tremedia on tamperelainen digitaalinen mainostoimisto, joka toimittaa digitoteutuksia sekä graafisen suunnittelun palveluita yli 15 vuoden kokemuksella.

Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, jossa kaikki rahastoon kohdistetut lahjoitukset kartuttavat rahaston pääomaa. Tavoitteena on jakaa Paralympiarahaston tuotoista vuosittain kasvavaa tukea suomalaiselle paraurheilulle sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden liikunnan harrastamisen edistämiseen. Lue lisää sivuilta www.paralympiarahasto.fi