Maailman arvokkain pelipaita

Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani Borenius Asianajotoimisto on päättänyt ohjata osan joulutervehdyksiin varatuista rahoista Paralympiakomitean Valtti-ohjelman mahdollistamiseen.

Boreniuksen joulun hyväntekeväisyyslahjoitukset kohdistetaan viidelle taholle, joista yhdeksi valikoitui Paralympiakomitean Valtti-ohjelma.

Valtti-ohjelman kautta pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville lapsille liikuntaharrastus. Valtti-ohjelmaan valittu lapsi tai nuori saa oman henkilökohtaisen Valtin, joka toimii ohjattavansa liikuntakaverina ja harrastuksen pariin saattajana.

Omaa Valttia voivat hakea 6–23-vuotiaat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret. Etusijalla ovat lapset ja nuoret, joilla ei ole vielä liikuntaharrastusta, tai jotka eivät tiedä mitä voi harrastaa tai mikä liikuntamuoto sopii omalle toimintakyvylle.

– Tämä lahjoitus on Boreniuksen väeltä näin ennen joulua valtavan hieno teko. Valtti-ohjelma ei saa hanketukea, joten yksityisen sektorin lahjoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikkumisen mahdollistamiseksi, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen kiittää.

Paralympiakomitean pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Borenius on Paralympiakomitean lainopillinen neuvonantaja, joka lahjoitti pesämunan myös syksyllä avattuun Paralympiarahastoon.

Lisätiedot Valtti-ohjelmasta

Lisätiedot Paralympiarahastosta