Paralympia
rahasto

Paralympiarahasto kerää tukea vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden liikunnan ja urheilun sekä yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistämiseen.

Lahjoita paraurheiluun

Paralympiarahasto on uusi vaikuttava mahdollisuus osoittaa tukea paraurheiluun ja vammaisten henkilöiden liikunnan harrastamiseen. Tuesta hyötyy laajasti koko verkosto ikään katsomatta harrastajista kilpaurheilijoihin. Paralympiarahasto on pitkän tähtäimen rahasto, jonka tuotoista jaetaan vuosittain kasvavaa tukea paraurheilulle.

Uutiset

Kaksinkertainen ratakelauksen paralympiavoittaja Toni Piispanen on kirittänyt T51-luokan kansainvälistä vauhtia yhä kovemmaksi jo yli vuosikymmenen ajan

Kaksinkertainen ratakelauksen paralympiavoittaja Toni Piispanen on kirittänyt T51-luokan kansainvälistä vauhtia yhä kovemmaksi jo yli vuosikymmenen ajan

20 arvokisamitalia urallaan tähän mennessä voittanut Toni Piispanen kelasi Tokion paralympialaisissa paralympiakultaa uudella 200 metrin paralympiaennätyksellä ja kruunasi kisamenestyksen 100 metrin hopealla T51-luokassa. Katso urheilijan analyysi voittokisastaan ja kuule mitä suunnitelmia hänellä on kaudelle 2022!

lue lisää

Tue paraurheilua

Paralympiakomitean vuonna 2021 perustama Paralympiarahasto on uusi keino kohdistaa tukea paraurheiluun. Paralympiarahasto toimii Suomen Urheilun Tukisäätiön alla samoin kuin huippu-urheiluun varoja keräävä Olympiarahasto. Saman tukisäätiön alta löytyvät myös urheilija- ja valmennusrahastot. Paralympiarahaston kautta on mahdollisuus kohdistaa lahjoitus paraurheiluun.

Paralympiarahasto etusivu Amanda Kotaja